Működés

Túllépünk a biorezonancia korlátain

A SENSITIVE készülékek az agyi irányító központok és a belső szervek, szövetek között végbemenő, kétirányú információáramlást vizsgálják. Több csatornán át – binaurális (SBA) szenzorokkal ellátott fejhallgató és lapelektródák – nyerik az információkat a szervezetből. Ezáltal a SENSITIVE készülékek működése túllép a biorezonancia korlátain.

Az egyes szerveknek, szöveteknek és sejteknek meghatározott bioelektromos jellemzői vannak. Ezek az elektromágneses mezők tartják fenn az úgynevezett fiziológiás egyensúlyt (az egészséget), és megváltoznak akkor, ha a szervezetben bármilyen kóros folyamat kezdődik, illetve megy végbe (kvantum entrópia).

Kezdetben csupán mélyen fekvő, először csak a szöveteket érintő változások mennek végbe, és ezek kizárólag a SENSITIVE készülékek által alkalmazott energo-információs, vagyis nem lineáris vizsgálattal (Non-Linear Diagnosis System, NLS) észlelhetők. Így lehetséges a legkisebb változások kimutatása az emberi szervezetben – még az előtt, hogy megjelennének a klinikai tünetek, illetve a működési zavarok.

Ha Ön még többet szeretne tudni a SENSITIVE készülékről és az állapotfelmérés, illetve az értékelés során alkalmazott, magyar nyelven működő speciális szoftverről, valamint kíváncsi az árra is, kérjük, írjon e-mailt nekünk.

Tovabb

Összehasonlítás más gyártók készülékeivel

A SENSITIVE AUDIT készülék előnyei más gyártók hasonló készülékeivel szemben:

1. A készülékek úgynevezett floating generátorokkal vannak ellátva, amelyek a vizsgálandó személy szervezetének megfelelően változtatják a frekvenciájukat.

2. Készülékeink 12 frekvenciaszűrő segítségével kutatják a betegségek okait.

3. Az egyes készítmények tesztelése a készülékbe beépített magneto-optikai kamra segítségével történik. Az egyes készítmények tesztelését a nélkül is elvégezhetjük, hogy kicsomagolnánk őket.

4. A szenzorok, az elektródák titániumból és sebészeti acélból készülnek. A drágább alapanyag csökkenti a hibaszázalékot. Az információ különböző csatornákon keresztül, az SBA érzékelőkön és a lapelektródákon át érkezik a feldolgozó egységbe.

5. A fejhallgatóban a szabványosított SBA szenzorok új nemzedéke található meg, a szenzorok száma 500.

6. A program háromszoros automatikus és kézi kalibrációt végez, a változó mágneses mezőnek megfelelően.

7. Operátorfelismerő modul van beépítve. Vizsgálat közben az operátor védelme garantált, mivel a negatív információkat a készülék automatikusan semlegesíti.

8. Közvetlen biofeedback történik.

9. A készülék használatának biztonságosságát Európai Uniós (CE) tanúsítvány igazolja. Az 550-es típust az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Hivatal (FDA) orvosi (biofeedback) készüléknek minősítette.

10. A készülékeket gyárban szerelik össze, a legújabb ISO szabványnak megfelelően. A különböző gyártási hibákat, problémákat a gyártó kiküszöböli azáltal, hogy a készülék a gyártási folyamat végén 10 napos teszten esik át.

Más gyártók biorezonanciás készülékeinek jellemzői:

1. Magas frekvenciájú generátorokat alkalmaznak, amelyek állandó terhelést jelentenek a vizsgálandó személyre.

2. Mindössze 9 frekvenciaválasztó létezik. A rendellenességek hátterében meghúzódó okok megtalálásának pontossága csekélyebb.

3. Az egyes készítmények tesztelése rezonanciás kamrában történik, a tesztelendő készítményt csak csomagolás nélkül lehet vizsgálni.

4. A szenzorok, elektródák sárgarézből vagy bronzból készültek, sőt az esetek többségében nem is léteznek.

5. A konkurens készülékek trigger szenzorokkal működnek. A trigger szenzorok kézi beállítást igényelnek, vagy pedig a trigger szenzor mindenféle interferenciára reagál.

6. A szenzor kalibrációját a gyártás során, előzetesen végzik el, ami megnöveli az állapotfelmérés hibaszázalékát.

7. A készülék nem érzékeli a különbséget az operátor és a vizsgált személy energo-információs mezői között. Vizsgálat közben az operátor védelme nem biztosított, mivel a negatív információkat a készülék nem semlegesíti.

8. Hiányzik a közvetlen biofeedback.

9. A készülékek Európai Uniós (CE) tanúsítványa vagy teljesen hiányzik, vagy csupán számítógépre, illetve számítástechnikai eszközre vonatkozik. Nincs a használat biztonságosságát igazoló CE tanúsítvány.

10. A konkurens készülékeket kis műhelyekben, kisebb üzemekben kézzel szerelik össze. A gyártási hibák és problémák használat közben is megjelenhetnek, mert hiányzik a gyártási folyamat végén a 10 napos teszt.

Ha Ön még többet szeretne tudni a SENSITIVE AUDIT készülékről és az állapotfelmérés, illetve az értékelés során alkalmazott, magyar nyelven működő speciális szoftverről, valamint kíváncsi az árra is, kérjük, írjon e-mailt nekünk.


 ÜZLET

 KAPCSOLAT
Kapcsolatfelvétel