Üzlet

Gyors megtérülés

Készülékeinket orvosi képzettséggel rendelkező és nem rendelkező kezelő személyzet egyaránt használhatja. Helyük lehet gyógyító-megelőző intézményekben, alternatív gyógyászati rendelőkben, egészségközpontokban, szépségszalonokban és fitnesz centrumokban, továbbá étrend-kiegészítők hatékonyságának vizsgálatára. Ezáltal a SENSITIVE készülékek használatának lehetőségei túlmutatnak a biorezonancia korlátain.

A SENSITIVE készülékekre alapozva Ön szalont, vizsgálati központot nyithat. Befektetése alig néhány hónap, kisebb forgalom esetén pedig kb. két év alatt megtérül. Egy nap alatt 8-10 beteget vizsgálhat meg, nyújtott munkaidőben, váltott személyzettel. Ha napi 8 beteget számítunk, 25 ezer forintos átlagáron, akkor ez napi 200 ezer forintos bevételt jelent.

A készülékhez 2 éves garancia jár. Ha Ön egy második készüléket is vásárol, akkor arra 10% árengedményt kap a gyártótól.

A SENSITIVE készülékeknek nincsenek versenytársai – sem a vizsgálat módját, mélységét, alaposságát, sem pedig a vizsgált személy kényelmét illetően. A készüléket kisméretű hordozótáskában magunkkal vihetjük, ha valahol kihelyezett vizsgálatokat végzünk.

A gyártó magyarországi megbízottja többféle módon – oktatás, továbbképzés, marketing, reklám, szerviz – támogatja a sikeres működtetést.

Ha Ön még többet szeretne tudni a SENSITIVE készülékről és a állapotfelmérés, illetve az értékelés során alkalmazott, magyar nyelven működő LifeStream programról, valamint kíváncsi az árra is, kérjük, írjon e-mailt nekünk.

Tovabb

Feltöltés alatt!

TUDÁSTÁR

KAPCSOLAT
Kapcsolatfelvétel